Centre de dia Vilavall

Vilanova i la Geltrú

Els Nostres Serveis

Transport

Per facilitar la mobilitat dels usuaris, es proporciona un servei de transport adaptat. Aquest servei assegura que els usuaris puguin desplaçar-se còmodament des de les seves cases fins al centre i viceversa.

Horari

El servei d’atenció té un horari ampli, des de les 8 del matí fins a les 19h de la tarda, garantint una cobertura completa de les necessitats dels usuaris durant aquest període.

Àpats

Es serveixen tres àpats al dia: esmorzar, dinar i berenar. Els àpats s’elaboren tenint en compte les necessitats dietètiques i les preferències alimentàries de cada individu per garantir una alimentació equilibrada i adaptada.

physiotherapy2

Fisioterapia

Es realitzen sessions diàries de fisioteràpia per millorar la mobilitat, la força i l’equilibri dels usuaris. Mitjançant exercicis adaptats a les seves necessitats individuals, es promou la funcionalitat física i es redueixen els dolors i les molèsties.

Psicologia Cognitiva

Es realitzen sessions diàries de psicologia cognitiva per millorar les habilitats cognitives dels usuaris. A través d’exercicis i activitats específiques, s’ajuda a mantenir i desenvolupar la memòria, l’atenció i altres funcions cognitives essencials.

Administració Medicaments

S’ofereix un servei d’administració de medicaments per garantir que els usuaris rebin els seus medicaments prescrits de manera segura i puntual. Es segueixen els horaris i les dosis prescrites per metges per mantenir el control de les seves condicions mèdiques.

Higiene Personal

Es brinda assistència en la higiene personal dels usuaris, incloent el bany, el rentat de cabells i altres tasques de neteja diària. El personal qualificat ofereix suport perquè els usuaris puguin mantenir una higiene adequada i un alt nivell de benestar personal.